Aquagroup is uw leverancier voor de optimalisatie van uw water. Elke installatie is door ons eigen team geplaatst en geproduceerd in ons atelier te Waregem.

Aquagroup is uw leverancier voor de optimalisatie van uw water. Elke installatie is door ons eigen team geplaatst en geproduceerd in ons atelier te Waregem. Wat wij zelf doen doen we beter!

Bijna alle type waterverzachters zijn verkrijgbaar bij Aquagroup. Van budget ontharders tot High end toestellen. Hydraulische ontharder zonder stroom tot wifi gestuurde waterverzachters. Simplex en Duplex zowel in parallel, alternerende en serie opstelling. Graag helpen wij u met een passende waterontharder.

U kunt bij ons natuurlijk voor veel meer terecht dan enkel waterontharders…osmose, drinkwatersysteem en zoveel meer! www.aquagroup.be

Aquagroup – Het begint bij zacht water!

Aquagroup Met meer dan 30 jaar ervaring is Aquagroup uw leverancier van waterverachters, ontijzeraars of allerhande waterbehandelingen. Daarnaast is het grote succes van Aquagroup is te danken aan een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding met perfecte service. Dankzij onze waterverzachters garanderen wij u alle voordelen van zacht water. Niet enkel gaan uw huishoudtoestellen langer mee, maar ook uw gezondheid en huid komt hier te goede van. Met 6 Officiële dealers in België is Aquagroup in staat om dag in dag uit voor u klaar te staan tot in de verste uithoeken van het land. Onze vakmannen zijn technisch geschoold en uiterst bekwaam om u te helpen gaande van het uitvoeren van een wateranalyse tot het plaatsen van een waterverzachter. Alle klanten trachten we zo snel mogelijk op een professionele manier te helpen. Onze missie? Wij zijn tegen de agressieve deur aan deur verkoop voor waterverzachters. Onze klant staat centraal en eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Onze troef is dat wij uiterst transparante prijzen kunnen aanbieden en dit over geheel België. Dit resulteert dat wij waterontharders kunnen verkopen tegen de sterkste prijzen. Nadien zorgen wij ervoor dat deze door onze gespecialiseerde vakmannen geplaatst worden.


Waterverzachter laten onderhouden

De technieker doet een algemene controle op de werking van uw toestel. Op deze manier kan hij uw waterverzachter terug afstellen op uw huidig waterverbruik. De hardheid van uw water kan gemeten worden en uw waterverzachter wordt na deze meting bijgesteld. Indien er slijtage optreedt van onderdelen van uw waterverzachter kunnen deze onderdelen vervangen worden, indien noodzakelijk onmiddellijk of we plannen deze in bij een volgend onderhoud.

Het waterverbruik van uw waterverzachter is ook een belangrijke factor bij een onderhoud. De prijzen van het water blijven stijgen dus controleren is een must.


Waterverzachter laten plaatsen

Met meer dan 30 jaar ervaring is Aquagroup uw leverancier van waterverzachters, ontijzeraars of allerhande waterbehandelingen. Daarnaast is het grote succes van Aquagroup te danken aan een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding met perfecte service. Dankzij onze waterverzachters garanderen wij u alle voordelen van zacht water. Niet enkel gaan uw huishoudtoestellen langer mee, maar ook uw gezondheid en huid komt hier te goede van.

Onze vakmannen zijn technisch geschoold en uiterst bekwaam om u te helpen gaande van het uitvoeren van een wateranalyse tot het plaatsen van een waterverzachter. Alle klanten trachten we zo snel mogelijk op een professionele manier te helpen.